Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Memories of an Alternative/Fetish Muse - Interview: Goddess Hiliana

Συνέντευξη στις αναμνήσεις μιας Alternative/Fetish Muse: Goddess Hiliana

Σας καλωσορίζω στην πρώτη συνέντευξη του Socialistas η οποία αναδημοσιεύεται εδώ, στο blogspot του XPleasure που, δε θα μπορούσε να είναι από κάποια προπάτορα και πρωτοπόρο μαζί του είδους, με διεθνή και εγχώρια καριέρα. Πολλοί την γνωρίζουν, λίγοι όχι. Και αυτοί οι λίγοι προφανώς δεν ανήκουν σε φετιχιστικούς κύκλους, πράγμα σεβαστό και δεκτό. Ποδαρικό λοιπόν μας κάνει η Goddess Hiliana (www.goddesshiliana.com)! Η Ηλιάνα είναι η πρώτη Ελληνίδα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το fetish modeling από το 1998 που ενηλικιώθηκε, όταν η Ελλάδα δεν διέθετε καν τη δυνατότητα τέτοιας θεματολογίας. Αν και τα περισσότερα fetish concepts δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα το γυμνό, πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι οφείλει ο εκάστοτε φετιχιστής να έχει συμπληρώσει το 18ο τουλάχιστον έτος της ηλικίας του, ούτως ώστε να κατανοεί τα όποια φετίχ είτε στην ερωτική βιομηχανία, είτε στα διάφορα δρώμενα είτε και στο modeling. Ο φετιχισμός για την Ηλιάνα ήταν έμφυτος και προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Ή τουλάχιστον αν αργήσεις να το αντιληφθείς για τον εαυτό σου, ενδέχεται να στο ξυπνήσει είτε κάποιος άνθρωπος είτε η εμπειρία. Ο άνδρας που το εκμαίευσε λοιπόν αυτό στην Ηλιάνα ήταν ο CR-BO, με τον οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει και τις περισσότερες φωτογραφικές της δουλειές. Το 2001 έγινε παγκοσμίως γνωστή από δημοσίευμα για «την Ελληνίδα fetish model» από το περιοδικό Skin Two (Λονδίνο, Αγγλία), ενώ το 2007 φωτογραφήθηκε στο Βέλγιο από τον André Merchandise. Η φωτογράφηση αυτή έκανε τον γύρο του fetish κόσμου αφού δημοσιεύτηκε στο –γερμανικό μεν, international δε- Marquis Magazine με ολόκληρο αφιέρωμα και αποκλειστική συνέντευξη και ακολούθησαν έκτοτε κι άλλα πολλά εξώφυλλα στο Ολλανδικό Massad και πολλά άλλα. Τα υπόλοιπα θα αφήσουμε την ίδια να σας τα πει κι εγώ με τη σειρά μου θα εξακολουθώ να την σέβομαι, πρώτα ως γυναίκα και άνθρωπο κι έπειτα ως φετιχίστρια.
Καλησπέρα Ηλιάνα, ελπίζω να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνεις μέσω του site να μου απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, καθότι γνωρίζω ότι δεν δίνεις συνεντεύξεις εύκολα. Θέλω να μου πεις αν θες, πού σε πετυχαίνουμε τώρα –με αφορμή την συνέντευξή μας στο Socialistas.gr- εγώ και οι αναγνώστες μας; Πώς ήταν το 2012 για σένα και τι εύχεσαι για το 2013;

Καλημέρα Ειρήνη, είμαι πολύ καλά. Το ίδιο εύχομαι για εσένα και για όλους τους αναγνώστες σου. Τώρα με βρίσκεις εκτός Αθηνών να πίνω το πρωινό καφέ μου και να ετοιμάζω κάποιες από τις επόμενες κινήσεις μου για το 2013. Το 2012 ήταν μια κάπως δύσκολη χρονιά αλλά και δημιουργική γιατί, η δημιουργία δεν σταματάει και οι εμπνεύσεις για κάτι καλύτερο είναι πάντα εδώ! Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους πάνω απ’ όλα να έχουν υγεία και να συνεχίσουν την προσπάθεια για κάτι καλύτερο στο μέλλον, για την Ελλάδα και για την ανθρωπότητα.
Ανέφερέ μου ονομαστικά ή και με σύντομες περιγραφές –αν θυμάσαι τίποτα- όλα τα δημοσιεύματα στα οποία έχεις φιγουράρει από την αρχή της καριέρας σου μέχρι σήμερα, τα πιο σημαντικά.

Πάντα αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου, είναι το πρώτο δημοσίευμα που είδα να γράφεται για μένα στο SKIN TWO magazine το 2002. Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημά μου, γιατί το ζούσα για πρώτη φορά! Ακολούθησαν πολλά και πολύ μεγαλύτερα δημοσιεύματα, εξώφυλλα, βιβλία, εκθέσεις φωτογραφίας, όπως στα Μarquis, Massad, Αthens Voice και πολλά άλλα -ηλεκτρονικά και μη- έντυπα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Θέλοντας να ευχαριστήσω κι όλους τους αναγνώστες που ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν πράγματα για σένα, θα ξεκινήσω με αρκετές δικές τους ερωτήσεις. Πότε και πώς πρωτο-ενδιαφέρθηκες για την fetish και BDSM σκηνή; Τι νιώθεις με αυτό που κάνεις. Είσαι έτσι στην καθημερινότητά σου; Δεν σου κρύβω ότι οι περισσότεροι με ρώτησαν αν είσαι έτσι και στον ερωτικό τομέα αλλά, τους τόνισα ότι σπάνια απαντάς σε τόσο προσωπικές ερωτήσεις. Οπότε θα μείνω στην καθημερινότητα και πώς την συγχέεις αυτή με το fetish, αν την συγχέεις-συσχετίζεις κάπως.

Από πολύ μικρή ηλικία, η έλξη μου για πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα, εντυπωσιακές παρουσίες, ξεχωριστές όψεις ανθρώπων, από αυτούς που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας, ένα ξεχωριστό συναίσθημα για ψηλά τακούνια σφιχτά ρούχα που αναδεικνύουν την γραμμή του σώματος, έντονα make-up. Με λίγα λόγια κάτι έξω από τα συνηθισμένα, όλα αυτά βέβαια χωρίς να έχω φτάσει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας που άρχισε να εξελίσσεται σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας-υποταγής μυαλού κ σώματος.

Νιώθω κυρίαρχος στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό ικανοποιεί εσωτερικά το είναι μου. Στην καθημερινότητα είμαι έτσι όταν το απαιτούν οι καταστάσεις για να έχω τον πλήρη έλεγχο στη ζωή, είναι και αυτό ένα κομμάτι της ανθρώπινης φύσης για επιβίωση. Είναι δυο διαφορετικές καταστάσεις η επιβίωση και ο σεξουαλισμός, για να μπορούν να υπάρχουν ισορροπίες μέσα σου, δεν τα έμπλεξα ποτέ αν και αναγκαστικά προκύπτει κάτι τέτοιο, μερικές φορές.

 
Θέλω να μου κάνεις μια περιγραφή του BDSM κομματιού, κατά την δική σου πάντα γνώμη και εμπειρία. Να μου πεις λίγα πραγματάκια για την δουλειά της Pro-Domme. Τι σημαίνει sub, τι Dom; Εγώ γνωρίζω αλλά ο περισσότερος κόσμος έξω όχι. Να μου περιγράψεις αρκετά περιληπτικά τα συναισθήματα του «πομπού» και του «δέκτη».

Είναι στην ανθρώπινη φύση κάποιοι να θέλουν να εξουσιάζουν και κάποιοι να εξουσιάζονται. Sub είναι ο άνθρωπος που αισθάνεται όμορφα όταν ικανοποιεί τα θέλω και τις επιθυμίες της Κυρίας του και Dom είναι ο άνθρωπος που ικανοποιείται όταν βλέπει-νιώθει την απόλυτη υποτακτικότητα σε όλα τα επίπεδα του σκλάβου της. Είναι εσωτερική ανάγκη κάποιων ανθρώπων να θέλουν να υποταχτούν σεξουαλικά ακόμα και αν στη ζωή κατέχουν θέσεις υψηλές στην ιεραρχία της κοινωνίας είναι μια κάθαρση από την ρουτίνα της καθημερινότητας τους να καθορίζουν τις ζωές και τις τύχες των άλλων γύρω τους, χωρίς αυτό να αποκλείει και το αντίθετο. Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μου (όχι σωματική) θέλουν να βιώσουν αυτό το παιχνίδι εξουσίας και υποταγής, μπαίνουν απόλυτα στο ρόλο τους από την στιγμή που εμφανίζομαι μπροστά τους, αισθάνονται ένα δέος και μια απέραντη ευχαρίστηση εκπληρώνοντας τις κρυφές και ανείπωτες φαντασιώσεις τους. Με λίγα λόγια όλα αρχίζουν και τελειώνουν με σκοπό την απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση και των δυο που παίζουν στο παιχνίδι αυτό, είτε είναι πομποί είτε είναι δέκτες μιας κατάστασης.
 
Ερώτηση άλλου μεγάλου φαν σου επίσης: Πώς τα καταφέρνεις και αλλάζεις κάθε φορά πρόσωπα και στυλ, ενώ παραμένεις πιστή παράλληλα στο fetish στοιχείο; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό για μια γυναίκα της δικής σου εμπειρίας;

Μπορώ ν’ αλλάζω κάθε φορά πρόσωπα και style ανάλογα τη διάθεση στην οποία βρίσκομαι. Αυτό πηγάζει από μέσα μου γιατί εγώ η ίδια κάθε φορά θέλω να είμαι διαφορετική, βαριέμαι να με βλέπω ίδια. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, για μένα είναι υπέροχο να μπορώ να μεταμορφώνομαι την κάθε φορά σε μια διαφορετική fetish παρουσία. Μέσα από αυτό εκπληρώνω τις δικές μου φαντασιώσεις, νιώθω το πρόσωπό μου σαν ένα καμβά που είναι λευκός στην αρχή και μετά τον ζωντανεύω βάζοντάς του χρώματα και δημιουργώντας σχήματα. Με λόγα λόγια για μένα όλα αρχίζουν από την στιγμή που φεύγω από την Ηλιάνα της καθημερινότητας και ενσαρκώνω την Fetish πλευρά μου, το alter ego μου!

 
Ποια δουλειά σου έχεις ξεχωρίσει περισσότερο;

Κάθε εμφάνιση που κάνω είναι για μένα ένα κομμάτι του fetish εαυτού μου, είναι τόσες πολλές που είναι ξεχωριστές. Η κάθε μια έχει και την δική της ιστορία κι ομορφιά μέσα από την αγάπη αυτών που την έχουν δει και την έχουν σχολιάσει/αγαπήσει.

Ποια φετίχ δεν σου αρέσουν ή δεν σε αντιπροσωπεύουν καθόλου;

Φετιχισμός ονομάζεται η τάση «θεοποίησης» ορισμένων αντικειμένων, και η απόδοση υπερφυσικών δυνάμεων σε αυτά, απρόσιτης αλλά επιβαλλόμενης στον άνθρωπο. Στις πρωτόγονες θρησκείες το φετίχ αποτελούσε ένα αντικείμενο λατρείας: [Wiki link εδώ]
Eπειδή πέρα από κάθε εξήγηση το φετίχ έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία της κάθε ανθρώπινης ύπαρξης δεν θα μπορούσα με άνεση να προσδιορίσω κάτι που δεν μου αρέσει.
Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο fetish modeling; Ποια outfits ή υλικά σε εξιτάρουν περισσότερο, ποιοι τύποι ρούχων;

Είναι μια σχέση ερωτική. Λατρεύω να αισθάνομαι στο σώμα μου την αίσθηση των σφιχτών Latex, corsets, ψηλών τακουνιών, military outfits, long nails, leather, fishnets και οτιδήποτε αναδεικνύει το περίγραμμα του σώματος. Με ενθουσιάζει η ερωτική χημεία που έχω με το φακό. Εγώ του μιλάω μέσα από το βλέμμα μου την γλώσσα του σώματός μου και εκείνος απαθανατίζει την κάθε στιγμή.

α) Ξέρω ότι αρνείσαι -λόγω χαμηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά- τις δημόσιες εμφανίσεις που, αφενός τις είχες κάνει στο παρελθόν, αφετέρου δεν σου άφησαν και τις 100% άψογες εντυπώσεις. Μίλησέ μου για αυτές.

β) Έχεις επισκεφτεί φεστιβάλ και clubs του εξωτερικού σε events που κυμαίνονταν αποκλειστικά και μόνο σε αυστηρά fetish θεματολογίες. Περιέγραψέ μου τα εδώ και τα εκεί δρώμενα, τις διαφορές σε απήχηση και κοινό και πώς ένιωσες εσύ τόσο εδώ όσο και εκεί.


α) Δεν αρνούμαι από σνομπισμό, απλά έκρινα ότι δεν με εκφράζουν. Στο παρελθόν είχα πάει αρκετές φορές σε διάφορα fetish events, νομίζω ότι λείπει το πάθος και η φαντασία… Γίνονται όλα με απίστευτη προχειρότητα που εμένα δεν με εκφράζει.

β) Στο εξωτερικό σαφέστατα είναι όλα διαφορετικά, υπάρχει τεράστια απήχηση. Σε κάθε fetish event υπάρχουν μόνο άνθρωποι που είναι φετιχιστές στο χώρο και γίνονται όλοι ένα, απλά διασκεδάζουν και περνάνε πολύ όμορφα! Είναι μια γιορτή! Περνάω πάντα υπέροχα και γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους, υπάρχουν τεράστιες διαφορές λοιπόν, αλλά να μην ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις στην Ευρώπη γίνονται πολλά χρόνια, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να εξελιχθούν για να περνάμε όλοι υπέροχα!
Μιλήσαμε ήδη για τις καταπληκτικές δουλειές και άψογες συνεργασίες σου. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε μιλήσει για πολλά θετικά του επαγγέλματός σου. Γνωρίζοντας όμως ότι, τα πάντα πλέον σε αυτήν την κοινωνία είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, σίγουρα θα είχες αντιμετωπίσει και έλλειψη οργάνωσης, κακές συνεννοήσεις, ασυνέπεια ή και κακοήθεια ακόμα, όπως και σε κάθε δουλειά τα συναντάει αυτά κανείς. Πες μου λοιπόν τώρα, αν θέλεις, αν έχεις απογοητευτεί ή νιώσει άβολα από συνεργασίες, συνεργάτες ή και απόπειρες συνεργασιών. Τι δυσάρεστες εντυπώσεις έχεις αποκομίσει από φωτογράφους, managers, πελάτες, promoters ή οτιδήποτε άλλο; Αποτέλεσαν μάθημα ζωής για σένα;

Όπως σωστά ανέφερες σε κάθε δουλειά υπάρχουν και οι άσχημες πλευρές γιατί συνεργάζεσαι με διαφορετικούς πάντα ανθρώπους και κατά συνέπεια με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Έχω νιώσει από κάποιους να θέλουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, αλλά πάντα είχα τον τρόπο να τους αντιμετωπίζω και να τους βάζω στη θέση τους, άλλωστε ο καθένας από εμάς κρίνεται από τις επιλογές του και τη διάρκεια που έχει στο χρόνο.
Για μένα το ήθος, η συνέπεια και η αξιοπρέπεια είναι το παν, συν φυσικά το ταλέντο. Οπότε δεν κρατάω τίποτα από αυτές τις συνεργασίες γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσω, μου προκαλούν λύπη και δεν εμπνέουν προσήλωση και επαγγελματισμό. Το να εκμεταλλεύεσαι χωρίς να προσφέρεις για να κερδίζεις εσύ είναι πολύ άσχημο, είτε αυτό είναι χρήματα είτε δημοσιότητα είτε οτιδήποτε άλλο. Έχω βοηθήσει πάρα πολλούς όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι το εκτιμήσανε και έχουμε καλή επαφή, κάποιοι άλλοι -όχι όλοι- κρινόματε μέσα από τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα μας, οπότε αφήνω τον κόσμο να κρίνει. Νομίζω ότι είναι και ο πιο δίκαιος κριτής.

 
Θέλω να μου πεις, αν διέφεραν τα ενδιαφέροντά σου σε κάτι σε μικρότερη ηλικία, αν έκανες άλλη δουλειά στο παρελθόν και, αν σε ενδιέφερε τέλος πάντων κάτι άλλο, πέρα από το fetish modeling και την ιδιότητα της Pro-Domme πριν ανακηρυχθείς επίσημα, πριν δημιουργήσεις αυτό το εξαιρετικό portfolio και βιογραφικό.

Τα ενδιαφέροντά μου είναι πολλά. Αγαπώ τα ταξίδια, μου αρέσει να γνωρίζω νέους τόπους, διαφορετικές κουλτούρες, λατρεύω τα ζώα, η επαφή μου μαζί τους με ηρεμεί και με κάνει να αισθάνομαι παιδί! Έχω 6 γατούλες και 2 σκυλάκια, μου αρέσει να μαγειρεύω για φίλους μου, το μαγείρεμα είναι ένα είδος δημιουργίας και φαντασίας, λατρεύω τη θάλασσα, με ηρεμεί αφάνταστα πολύ! Αυτό που ήθελα να κάνω είναι να σπούδαζα διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Και αυτό έχει μέσα δημιουργία.. Δυστυχώς όμως δεν ακολούθησα αυτό το επάγγελμα. Επίσης πήγα σε σχολή κομμωτικής, δεν ασχολήθηκα ποτέ, αλλά έμαθα πώς να φτιάχνω τα δικά μου μαλλιά, πράγμα που με βοήθησε πολύ για τις φωτογραφήσεις μου.
Θεωρείς ότι σήμερα το fetish και η pinup fashion έχουν αρχίσει να μπαίνουν ενεργά στην mainstream κουλτούρα;

Ναι… Έχει γίνει και μόδα όπως συνήθως γίνεται με οποιαδήποτε τάση, ενώ ξεκινάει σαν ιδεολογία και τρόπο έκφρασης.
Ακούω δεξιά κι αριστερά ότι ο fetish τομέας (με όλα του τα παρακλάδια) έχει ελάχιστο κοινό στην Ελλάδα. Σίγουρα εσύ όμως, ως πιο ειδήμων μπορείς να με διαφωτίσεις. Αλήθεια είναι τόσο μικρό το κοινό; Και αν ναι, σκοπεύεις να φύγεις μόνιμα στο εξωτερικό για να συνεχίσεις το έργο σου εκεί;

Το fetish κοινό στην Ελλάδα είναι μικρό γιατί η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα,αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχει αύξηση και μεγαλύτερη απελευθέρωση. Σιγά σιγά όμως πιστεύω ότι θα εξελιχθεί περισσότερο! Το έχω αρκετές φορές στο μυαλό μου και γνωρίζω ότι θα είναι καλύτερα για μένα, αλλά την Ελλάδα την αγαπώ. Έχει τον ήλιο που τόσο πολύ λατρεύω. Με λίγα λόγια το κλίμα είναι αυτό που δεν με αφήνει να πάρω την απόφαση να μείνω μόνιμα στο εξωτερικό.
Πες μου ποια είναι η αγαπημένη σου μουσική; Ποιους καλλιτέχνες ή καλλιτέχνιδες ξεχωρίζεις. Μίλησέ μου γενικά για τα χόμπυ σου (αν προλαβαίνεις να έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσεις σε αυτά). Έχεις ξεχωρίσει κάποια ταινία ή κάποιο βιβλίο μες στη χρονιά που μας πέρασε που έτυχε να παρακολουθήσεις/διαβάσεις;
 

Δεν έχω ιδιαίτερη λατρεία σε ένα είδος μουσικής. Ακούω σχεδόν τα πάντα ανάλογα με τη διάθεσή μου, αν μιλάει κάτι στην ψυχή μου και το νιώσω έντονα από τη μουσική, την ερμηνεία και τους στίχους, για μένα αυτό είναι η τέλεια μουσική! Aγαπώ Νina Hagen, Mylene Farmer, Lady Gaga, Marilyn Manson, φυσικά τη μοναδική Μadonna και πολλούς άλλους. Λατρεύω το cinema. Δυστυχώς η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη υποχρεώσεις επαγγελματικές, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο να δω. Ξεχώρισα όμως την ταινία «Snow White» με την Charlize Theron. Κάποιες πιο παλιές που μου αρέσουν είναι «The Skin I Live in», του Almadovar (λατρεύω τη δουλειά του), Great Expectations, Avatar, Underworld,V for Vendeta, Preaching to the Perverted και πολλές άλλες. Διαβάζω αρκετά αλλά, όπως είπα πριν, τη χρονιά που πέρασε δεν είχα το περιθώριο να έχω χρόνο, το διάβασμα θέλει προσήλωση για να μπεις μέσα στο θέμα του βιβλίου για να το αισθανθείς και να ταξιδέψεις μαζί του! Ένα βιβλίο που προτείνω, λέγεται «Διανοητικη L.Ron Hubbard». Έχω εισπράξει πολλά από αυτό το βιβλίο. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με το διάβασμα. Λατρεύω επίσης την ποίηση -αγαπημένος μου είναι ο Καβάφης- να ακούω μουσική, να μαγειρεύω και φυσικά να πηγαίνω στα μαγαζιά και να αγοράζω ρούχα, γόβες, μπότες και όλα αυτά που λατρεύω να νιώθω στο κορμί μου!
Πού μπορεί να ενημερωθεί κάποιος για την δουλειά σου; Δώσε μου τους ιστότοπούς σου (links) για να σε βρίσκουν οι νέοι fans σου. Οι παλιοί είμαι σίγουρη ότι ξέρουν πολύ καλά.

Υπάρχει το επίσημο website μου, τo: http://www.goddesshiliana.com/. Εκεί υπάρχουν τα πάντα για την πορεία μου. Επίσης υπάρχουν πολλά profiles μου σε διάφορα sites. Κάποια από αυτά είναι τα:
 

1) Goddess Hiliana - Facebook Page

2) Goddess Hiliana - Myspace

3) Goddess Hiliana - Youtube channel

4) Goddess Hiliana on Twitter

5) Goddess Hiliana - Flickr

6) Goddess Hiliana on Google+

7) Goddess Hiliana on Fetlife 


Τελειώνοντας την συνέντευξη, θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά που έκανες ποδαρικό στην στήλη μου. Θεωρώ ότι είσαι από τις ομορφότερες υπάρξεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Τι ευχή δίνεις στο Socialistas.gr και στην στήλη μου;

Εγώ ευχαριστώ για την όμορφη αυτή συνέντευξη. Πιστεύω έδωσα κάποιες πληροφορίες για μένα και για αυτό που κάνω στους αναγνώστες σου. Θέλω να πω επίσης για το πόσο ξεχωριστή είσαι σαν άνθρωπος, σαν φίλη και σαν επαγγελματίας και, να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γιατί το αξίζεις! Η ευχή που δίνω στο Socialistas.gr είναι να έχει πολλές επιτυχίες και πολλές αποκλειστικότητες. Να ενημερωνόμαστε σωστά και κυρίως, αληθινά. Για την ξεχωριστή στήλη σου, εύχομαι να μας ταξιδέψεις σε διαφορετικούς και ιδιαίτερους χώρους-κόσμους με τον τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ! Είμαι σίγουρη ότι θα πάει τέλεια γιατί είναι έξω από τα συνηθισμένα και αυτό κάνει τη στήλη σου μοναδική!
Τελειώνοντας την συνέντευξη, θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά που έκανες ποδαρικό στην στήλη μου. Θεωρώ ότι είσαι από τις ομορφότερες υπάρξεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Τι ευχή δίνεις στο Socialistas.gr και στην στήλη μου;

Εγώ ευχαριστώ για την όμορφη αυτή συνέντευξη. Πιστεύω έδωσα κάποιες πληροφορίες για μένα και για αυτό που κάνω στους αναγνώστες σου. Θέλω να πω επίσης για το πόσο ξεχωριστή είσαι σαν άνθρωπος, σαν φίλη και σαν επαγγελματίας και, να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γιατί το αξίζεις! Η ευχή που δίνω στο Socialistas.gr είναι να έχει πολλές επιτυχίες και πολλές αποκλειστικότητες. Να ενημερωνόμαστε σωστά και κυρίως, αληθινά. Για την ξεχωριστή στήλη σου, εύχομαι να μας ταξιδέψεις σε διαφορετικούς και ιδιαίτερους χώρους-κόσμους με τον τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ! Είμαι σίγουρη ότι θα πάει τέλεια γιατί είναι έξω από τα συνηθισμένα και αυτό κάνει τη στήλη σου μοναδική!
Συντάκτρια: Zirconia Starfighter

Website: www.zirconia-starfighter.com
E-mail: info@zirconia-starfighter.com
Myspace: www.myspace.com/tanyatreed
Twitter: www.twitter.com/Zirconia_Star
Tumblr: www.zirconiastarfighter.tumblr.com
Blogspot: www.zirconia-starfighter.blogspot.gr
Youtube: www.youtube.com/TanyaTreed
Google+: https://plus.google.com/110315562898020144861
Modelmayhem: http://www.modelmayhem.com/Zirconia

Original Source: Socialistas.GR