Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Derek Liontis κάνει DOO στη tv.


Ανοίγω τη τηλεόραση και κάνω zapping ,
λίγα τα trailer των φετινών τηλεοπτικών εκπομπών μπορώ να ομολογήσω, αφού λίγες και οι εκπομπές στη τηλεόραση μας φέτος .
Τι κι αν έγινε ψηφιακή? Προτιμώ να δω DVD! Αφού οι ώρες που θα μας κρατάει συντροφιά είναι λίγες και όχι με πολλές εκπλήξεις.


Και περί εκπλήξεων ο λόγος, σε μια εποχή όπου μεγάλοι παρουσιαστές μπαίνουν στο ράφι μαζί με τις κατσαρόλες ... ξαφνικά πετυχαίνω στο HIGH την αγαπημένη μου Γωγώ Γαρυφάλου (Γωγουλίνι κατά star system κόσμο) , στο trailer της νέας της εκπομπής , σε ένα πικάντικο κείμενο που σατιρίζει την τηλεοπτική πραγματικότητα του σήμερα... λίγο ειρωνικό με έντονο χιούμορ προς τα μαλλιά της Μαυροπούλια , καθώς σατιρικό ως προς το φτηνό concept των trailer του ANT1 ... εύστοχο και ίσος το ποιο ωραίο trailer που είδα ως τώρα, οι πηγές μου μου λένε ότι είναι διά χειρός FunkyGlam.


Και δεν έφτανε η έκπληξη νούμερο ένα, το Γωγουλινι να έχει το καλύτερο διαφημιστικό σποτ... ξαφνικά Βλέπω την αγαπημένη μου φίλη και performer Zirconia Starfighter σε ρόλο συμπαρουσιάστριας και παθαίνω το πρώτο SOK!
Και δε φτάνει το πρώτο SOK, ήρθε και το SOK plus, όταν κατάλαβα ότι αυτό το κλασικό retro σοβαρό παλικάρι , που θα είναι συμπαρουσιαστής και συμπληρώνει τη παρέα είναι ο εκκεντρικός POP τραγουδιστής Derek Liontis. Τόσα χρόνια τον ξέρω και συνέντευξη με το ζόρι του παίρνω, στη TV δεν έβγαινε ούτε καλεσμένος , μόνο όταν βαριόταν πολύ και ήθελε να σπάσει πλάκα... τι έπαθε είπα μέσα μου? Μήπως δε βλέπω σωστά? δεν άντεξα και τον πήρα τηλέφωνο ήθελα να τα μάθω όλα...


Με διαβεβαίωσε πως Όντος είναι ο ίδιος στο σποτ, και ότι ναι θα κάνει φέτος τηλεόραση... με ενημέρωσε ότι δε θέλει να γίνει τηλεοπτικό πρόσωπο, απλά πέρυσι ήταν αυτός που φρόντιζε τη Γωγώ πίσω από τη camera , και φέτος η Γωγώ του πρότεινε να κάνουν κάτι μαζί, και είπε... αφού θα είμαι μαζί με τις κολλητές μου, δε το βλέπω τηλεόραση αλλά ως εμπειρία. Με ενημέρωσε ότι ο τίτλος της εκπομπής tvDOO , σημαίνει κάνουμε DOO στη τηλεόραση , και είναι ένα concept που έχει δημιουργήσει ο ίδιος πριν πολλά χρόνια για ένα web tv , όμως πέρυσι μέσω YouΤube με κεντρική παρουσιάστρια τη Γωγώ έγιναν 2 intenret εκπομπές και περάσαμε τέλεια. Είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία - σκηνογραφία , τα trailer , Και ότι δούμε σε video. μου είπε επίσης ότι φέτος θα δούμε μια Γωγώ ποιο γυναικά, ποιο φρέσκια, ποιο κατασταλαγμένη και ποιο επικοινωνιακή από ποτέ, για την ακρίβεια μου είπε « ξεχάστε το Γωγουλίνι που ξέρατε... έρχεται η Γωγώ Γαρυφάλλου».


Τον ρώτησα, γιατί τόση αλλαγή στο στιλ? Και μου απάντησε, ότι , όλα τα extreme τα έκανα πρώτος , δε μπορώ να πω , βρήκαν μιμητές και χαίρομαι, αλλά μεγαλώνω και θέλω πριν πατήσω τα 30 να σοβαρευτώ, φοβάμαι μετά θα είναι αργά, οπότε πλέον και στη τηλεόραση αλλά και στη μουσική μου μέσω των νέων μου Video clips , θα δείτε τον Derek απλό λιτό και απέριττο... (εδώ γέλασε και γέλασα κι εγώ μαζί του) δε το έχω ανάγκη πλέον να με κοιτάξει ο κόσμος , μου φτάνει που με ακούει και με παρακολουθεί... παντός αν υπάρχει κάνα κάλο extreme concept κάποια στιγμή, ίσος να το δοκιμάσω, για εξαιρετικέ περιπτώσεις και μόνο Όταν τον ρώτησα τι θα κάνετε στην εκπομπή...μου απάντησε DOO, του είπα να γίνει ποιο σαφής, και μου είπε μόνο «θα χαρίζουμε όμορφες στιγμές στο κόσμο που τις έχει τόσο ανάγκη, όπως κι εμείς άλλωστε». Τον ρώτησα πως και η Zirconia μαζί σας? Μου απάντησε « ήταν μια δική μου πρόταση, η Zirconia πέρα από κολλητή μου, είναι ένα φρέσκο, δυναμικό πρόσωπο, διαφορετικό από κάθε άλλο στην Ελληνική τηλεόραση, με άποψη , γνώσεις και εξαιρετικό χαρακτήρα. Και η Γωγω πως το δέχτηκε τον ξαναρωτώ? «με ευκολία» μου απαντά « η Γωγω ξέρει ποια είναι και την αξία της , δε ζηλεύει τις άλλες γυναίκες και γενικά δεν είναι ανταγωνιστική, αν ήταν , σίγουρα τώρα θα ήταν στις 3 κορυφαίες της TV, έξυπνη, όμορφη, καπάτσα, σκερτσόζα, sexy , αγαπητή...τι έχει να φοβηθεί?» «μόλις της πρότεινα τη Zirconia δε το σκεφτικέ δευτερόλεπτο, αμέσως έκανε σχέδια για τον πως θα ντύνονται , κατενθουσιάστηκε... άσε που είναι και φίλες Ίδη, γενικά εμείς δουλεύουμε μόνο με τους φίλους μας και σους αγαπάμε και μας αγαπάνε.»
Τον ρώτησα πως ένα τόσο δυνατό team στο HIGH?


« το HIGH είναι το κανάλι που χρόνια δίνει το ψήφο εμπιστοσύνης του στη Γωγώ, γιατί λοιπόν τώρα που ετοιμάζουμε κάτι τόσο δυνατό, να μη δώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης μας στο κανάλι?» «είμαι χαρούμενος που θα ήμαστε κάπου που μας φέρονται σα παιδιά τους . προσωπικά φρόντισα μέσω της FunkyGlam το κανάλι να αποκτήσει το νέο του λογότυπο και είμαι υπεύθυνος της διαφημιστικής καμπάνιας του καναλιού “LIVING DIGITAL” αφού πλέον το HIGH channel είναι ένα δυναμικό ψηφιακό κανάλι»
ΟΚ Γωγώ , Derek & Zirconia είναι το νέο τηλεπαρεάκι μας... Ανυπομονώ να ξεκινήσετε , θέλω να σας δω να κάνετε TvDOO ! τι ώρα θα παίζετε? «κάθε Σάββατο απόγευμα στις 8»
Και πότε είναι η πρεμιέρα σας? «αυτό θα το μάθετε όλοι μέσω του site μας : www.tvDOO.GR ή μέσω του fan page της εκπομπής στο facebook: https://www.facebook.com/tvDOO »


Αυτά που λέτε μου είπε ο Derek Liontis κι ομολογώ πως έβγαλα λαβράκι... είμαι σίγουρος πως ο ίδιος μπορεί να μη θέλει να γίνει τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά πολλοί θα είναι αυτοί που θα ενοχληθούν με το που θα πει το πρώτο καλησπέρα στον αέρα ο Derek μέσα από τη μουσική έχει αποδείξει το ταλέντο του και το ότι μπορεί να μεταδώσει τι θετική του ενέργεια... η ομορφιά του είναι κάτι το δεδομένο, εάν τώρα ο τηλεοπτικός φακός, δε του δέσει τη γλώσσα , και αποδείξει και την ευστροφία του και on camera … τότε βλέπω ένα νέο τηλεοπτικό αστέρι να γεννιέται κι ας μη το πιστεύει ο ίδιος. Εγώ θα ευχηθώ στη παρέα του tvDOO να σκίσουν, γιατί σαν ομάδα... τα έχουν όλα!


Το νέο video clip του Derek Liontis έχει τίτλο : Σ’ αγαπούσα μια φορά , το κομμάτι ηχογραφήθηκε μόνο μια φορά , και από πάνω γράφτηκαν τα extra vocals και αυτά μόνο με μια φορά ηχογράφησης. Ο Derek θέλησε να το κυκλοφορήσει, χωρίς καμιά επιδιόρθωση πάνω στη φωνή του, κάτι πολύ ριψοκίνδυνο... αλλά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το κομμάτι είναι επανεκτέλεση, και το πρωτότυπο έχει ερμηνεύσει η Κατερίνα Ιωάννου, σε μια παράγωγη του Derek Liontis, ο οποίος και το έχει γράψει Σας το παρουσιάζουμε πρώτοι... απολαύστε το!