Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Στις 25-27 ΜΑΙΟΥ 2012 η EROTIC DREAM στην Αθήνα.


Ένα ανεπανάληπτο ερωτικό υπερθέαμα ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Αθήνα, από τις 25 έως 27 Μαΐου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση. To κορυφαίο adult entertainment show, Erotic Dream, αποτελεί μια πραγματική υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας που έχει καθιερωθεί ως η μεγάλη γιορτή του έρωτα και του αισθησιασμού!Στην πραγματική αυτή υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε άκρως αισθησιακά shows, πολλά αστέρια της Porn βιομηχανίας που μόνο η EROTIC DREAM σας προσφέρει κάθε χρόνο.
Θα υπάρχει special χώρος με BDSM act festival, πολυχώροι θεαμάτων’’ ενώ τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά ντουέτα με ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους έρχονται να χαρίσουν ένα προκλητικό κι αισθησιακό αλλά και hardcore θέαμα γεμάτο πάθος κι υψηλές θερμοκρασίες μπροστά στα μάτια του κοινού. Επίσης, θα παρελάσουν Διάσημες Ελληνίδες performers της ερωτικής βιομηχανίας που θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αισθησιασμού.
Spicy διαγωνισμοί και πολλά happenings θα σας χαρίσουν την πιο πραγματικά ‘’καυτή’’ και……. απενοχοποιημένη συνάντηση της ζωής σας.

Ιστότοπος: http://eroticdream.gr/
Διεύθυνση email: info@eroticdream.gr

Τηλέφωνο: 210 2618777, 210 5155873