Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Η Κατερίνα Ιωάννου, βάζει φωτίες στις πίστες της Πάτρας!

Στο δυναμικό του Έναστρον θα βρίσκεται η Κατερίνα Ιωάννου η οποία από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό φυσικά του Γιάννη Τάσσιου , υπόσχεται νύχτες ξέφρενης διασκέδασης.
Η Κατερίνα Ιωάννου γεννήθηκε το 1984 στην όμορφη Θεσσαλονίκη όπου εκεί έζησε τα πρώτα της χρόνια ,  αν και κατάγεται από το νησί της Μυτιλήνης όπου έζησε και μεγάλωσε με την οικογένεια της όταν έφυγαν από την Θεσσαλονίκη . Η Κατερίνα από μικρή αγαπούσε το τραγούδι σε ηλικία 13 χρονών τραγούδησε για πρώτη φορά στην παιδική χορωδία του νησιού .
Κρυφά από τους συντηρητικούς γονείς της αυτός ήταν κι ένας λόγος που η Κατερίνα δε μπόρεσε να σπουδάσει πάνω στη μουσική . Όταν έφτασε στα 18 , απόφοιτη λυκείου έρχεται στην Αθήνα για να μάθει την τέχνη της ραπτικής . Δειλά μπαίνει για πρώτη φορά στο Ωδείο Αθηνών και ξεκινάει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα ξεκινάει άμεσα μαθήματα φωνητικής . Σχολή, ωδείο και διαμονή είχαν ως αποτέλεσμα  η Κατερίνα να χρειάζεται αρκετά χρήματα πέρα από αυτά που της προσέφεραν οι μικρές δουλείες του ποδαριού που έκανε για να τα βγάλει πέρα . 
Παίρνοντας μια μέρα έξω από ένα νυχτερινό κέντρο που είχε ακρόαση βρίσκει το θάρρος και μπαίνει μέσα τραγουδάει το ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ και παίρνει τη δουλεία . Έτσι λοιπόν η μια δουλειά έφερνε την άλλη , αλλά τίποτα δεν ήταν εύκολο . Απογοητεύσεις και ίντριγκες ήταν κάτι το οποίο την έφερε πολλές φορές ανά διαστήματα να σταματάει να δουλεύει .Η δύναμη να συνεχίσει την έπαιρνε μόνο από την ανάγκη της για να καλύψει τα έξοδα που ήταν πολλά , ώσπου το χειμώνα του 2006 γνωρίζει τον Derek Lionti σε ένα μαγαζί όπου τραγούδησαν μαζί ο Derek στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και ξέρωντας πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να κάνεις ένα βήμα ποιο πάνω της δίνει τα πρώτα της τραγούδια και μπαίνουν μαζί στο studio.


Πηγή: patragossipnews.blogspot.com