Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Η Έλενα Παπαβασιλείου μόνο...με εσώρουχα!

Πιο σέξι από κάθε άλλη φορά η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro» αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια άρχισαν τα αγόρια να της λένε ότι αρέσει.
«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε “Μου αρέσεις” και “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα”. Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα “Για μένα μιλάνε;” Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν “μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις”, εγώ τους απαντούσα “δεν θέλω”, οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είπε η παρουσιάστρια. Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που...διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».
Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι’ αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».
Πηγή: protothema.gr