Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Topless απογραφή πληθυσμού στην Ουγγαρία !


Οι Ουγγρικές αρχές έφτιαξαν ένα διαφημιστικό video προκλητικού περιεχομένου για να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερους πολίτες να συμπληρώσουν στο διαδίκτυο την αίτηση εθνικής απογραφής τον επόμενο μήνα.
Σε video που ανέβηκε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται μία νεαρή γυναίκα, topless, με κόκκινο εσώρουχο και μαύρες δαντελένιες κάλτσες με ζαρτιέρες να κρατάει ένα μαστίγιο και να ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματός της σε έναν απογραφέα.
Ο τυχερός υπάλληλος, αντιλαμβανόμενος ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, της προτείνει να συμπληρώσει την αίτηση στο Διαδίκτυο.
«Θέλουμε να απευθυνθούμε στη νεότερη γενιά και το internet έχει μεγαλύτερη απήχηση σε αυτούς, χρησιμοποιεί τη γλώσσα τους» δήλωσε στο Reuters ο Ίμρε Ντόμποσι, αξιωματούχος της Ουγγρικής Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Η τελευταία φορά που έγινε απογραφή του πληθυσμού στη χώρα ήταν πριν από δέκα χρόνια και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα μπορούν να απογραφούν μέσω Διαδικτύου.
Περισσότεροι από 37.000 απογραφείς θα συμμετάσχουν στη διαδικασία σε εθνικό επίπεδο τον Οκτώβριο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.